Julie Bruun (@juliebruunsblog) har udviklet flere opskrifter i anledning af Ostens Dag. Server disse butterdejspakker som en selvstændig forret eller del af et tapasbord.
Ingredienser:
1 rulle butterdej
æg (til pensling)
Flødeostecreme:
100 g flødeost (neutral smag)
1,5 dl creme fraiche
½ fed hvidløg (revet)
1 spsk sirup
salt og peber
1 spsk citronsaft
rucola
cherrytomater
balsamicoglace
Sådan gør du:
Skær butterdejen i mindre firkanter. Snit også en lille “inder-firkant” i hver. Pensl med æg og bag ved 180 grader i 10 minutters tid. Afkøl let.
Bland imens flødeostecremen i en skål: Flødeost, creme fraiche, revet hvidløg, sirup, salt og peber, citronsaft.
Smør ostecremen på de bagte butterdejshapsere.
Top med ruccola, cherrytomater og balsamicoglace.

