Julia Olsen (One Kitchen Blog og @onekitchen_) deler disse tre nemme og lækre cheesecakedips (uden husblas!). Servér med din favorit frugt.
Ingredienser:
Base:
100 g flødeost naturel
1 dl fløde
40 g sukker
Smage:
1 vaniljestang
1,5 spsk kakao
½-1 økologisk citron, fintrevet citronskal
Knas:
150 g cookies med chokolade
150 g digestivekiks
150 g kammerjunker
Frugt efter eget valg
Sådan gør du:
Begynd med knas. Hak cookies, så der stadig er lidt små stykker. Kør først digestivekiks og derefter kammerjunker i minihakker, så de hakkes meget fint. Anret i hver sin skål.
Vanilje cheesecakecreme: Kom alle ingredienserne til basen samt kornene fra én vaniljestang i en skål. Pisk til det er en creme.
Kakao cheesecakecreme: Kom alle ingredienserne til basen samt siet kakaopulver i en skål og pisk, indtil det er en creme.
Citron cheesecakecreme: Kom alle ingredienserne til basen i en skål samt fintrevet citronskal, smag dig frem. Pisk, indtil det er en creme.
Servér knas og dips sammen med skøn frugt.