Julia Olsen (One Kitchen Blog og @onekitchen_) deler disse tre nemme og lækre cheesecakedips (uden husblas!). Servér med din favorit frugt.

Ingredienser:

Base:
100 g flødeost naturel
1 dl fløde
40 g sukker

Smage:
1 vaniljestang
1,5 spsk kakao
½-1 økologisk citron, fintrevet citronskal

Knas:
150 g cookies med chokolade
150 g digestivekiks
150 g kammerjunker

Frugt efter eget valg

Sådan gør du:

Begynd med knas. Hak cookies, så der stadig er lidt små stykker. Kør først digestivekiks og derefter kammerjunker i minihakker, så de hakkes meget fint. Anret i hver sin skål.

Vanilje cheesecakecreme: Kom alle ingredienserne til basen samt kornene fra én vaniljestang i en skål. Pisk til det er en creme.

Kakao cheesecakecreme: Kom alle ingredienserne til basen samt siet kakaopulver i en skål og pisk, indtil det er en creme.

Citron cheesecakecreme: Kom alle ingredienserne til basen i en skål samt fintrevet citronskal, smag dig frem. Pisk, indtil det er en creme.

Servér knas og dips sammen med skøn frugt.